TONI VUOLUKKA

KOULUTETTU HIEROJA

KESÄYÖNPOLKU 4 F

02600 Espoo

toni(at)hchieronta.fi

041 468 1278

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää niin pistä viestiä WhatsAppissa tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella niin jutellaan lisää!

  HC HIERONTA

  Mahtavaa, että päädyit kotisivuilleni! Olen Toni Vuolukka, koulutettu hieroja. Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, jolle Valvira on myöntänyt oikeuden harjoittaa nimikesuojattua ammattia. Lisäksi minulta löytyy lakisääteinen potilasvakuutus ja vapaaehtoinen vastuuvakuutus.

  Täyden palvelun hierontastudioni sijaitsee rauhallisessa miljöössä, upouusissa 2022 valmistuneissa tiloissa Espoon leppävaarassa. Ilmastoidussa hierontastudiossa on 30 neliötä hoitotilaa, 5 metriin ulottuva huonekorkeus ja alas asti ulottuvat ikkunat, jotka luovat viihtyisän tunnelman. Studiosta löytyy myös asiakas-wc.

  Minulta löytyy taitavien käsien lisäksi X°CRYO huippukylmähoitolaite, InBody770-kehonkoostumusmittauslaite, X°GUN hierontapyssy, kuivakuppauskupit, fasciaraudat ja kotimaisena käsityönä tehty Lojer FX5 hierontapöytä, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa! Studioon on tulossa myös huippulaadukas Luxura X3 hoitava ja ruskettava collagen solarium.

  Hierontastudioon pääsee kävellen Leppävaaran juna-asemalta Kauppakeskus Sellolta noin 7-8 minuutissa. Talon kadun varrella on ilmainen 4h pysäköinti autolla saapuville. Bussilinjat 202 Leppävaaran asemalta ja 543 pysähtyvät noin 300 metrin päässä toimipisteestä.

  Olen urheiluhieroja, mutta sovitan hierontaotteet ja hieronnan voimakkuuden aina asiakkaan mukaan. Mikäli en pysty auttamaan sinua, niin minulla on verkosto alan ammattilaisia ja ohjaan sinut eteenpäin sinne, mistä apua saa.

  Normaali hierontakäynti, jossa ei hoideta isompia ongelmia, voidaan tehdä ilman hoitosuunnitelmaa. Vaikeammissa kivuissa ja vaivoissa käydään yhdessä läpi hoitosuunnitelma. Yleensä 3-5 hoitokertaa tiheällä hoitosyklillä tuo hyvän vasteen ongelmien/kiputilojen poistamiseksi.

  Olet lämpimästi tervetullut studiolle - olen täällä juuri sinua varten!

  -Toni

  Hierojan ammattitutkinto

  Hierontakoulu Atlas

  Hierojan erikoisammattitutkinto

  Nivelten liikkuvuuden edistäminen

  Manuaalistentaitojen erikoistumiskoulutus

  MT-koulutus (Osteopatiakoulu Atlas)

  Kuntosaliohjaaja

  Kisakallio, FISAF

  Fitnessvalmentaja, taso-1

  Vierumäki, SFU ry