URHEILUHIERONTAA

RAUTAISELLA AMMATTITAIDOLLA
JA ALAN PARHAILLA LAITTEILLA.
URHEILUHIERONTAA
RAUTAISELLA AMMATTITAIDOLLA
JA ALAN PARHAILLA LAITTEILLA.

HC Hieronta tarjoaa urheiluhierontaa ja klassista hierontaa vahvalla ammattitaidolla Espoon Leppävaarassa.

Tonin luona asioi ihan kaikenlaiset liikkujat ja kuntoilijat aina harrastelijoista Suomen huippuammattilaisiin asti. Kaikki, jotka haluavat parantaa oman kehon ja terveyden hyvinvointia sekä suorituskykyä ja palautumista.

Tonilla on ollut aina tapana panostaa laatuun ja siksi hierontastudiolta löytyy myös lihaskalvojen käsittelyyn tarvittavat fasciaraudat, suomalainen X°CRYO huippukylmähoitolaite ja kotimaisena käsityönä tehty Lojer Capre FX5, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa!

Hierontapalveluni sopivat kaikenlaisille ihmisille, jotka tarvitsevat apua vaivojen ja kipujen karkoittamiseen tai vammojen ennaltaehkäisemiseen.

HINNASTO
Urheiluhieronta 45min
59€
Urheiluhieronta 60min
72€
Urheiluhieronta 90min
99€
Urheiluhieronta 120min
132€
Urheiluhieronta 150min
165€
X°CRYO Huippukylmähoito
(sis. 1-2 hoidettavaa aluetta)
15€

X°CRYO HUIPPUKYLMÄHOITO

YHDISTÄ HUIPPUKYLMÄHOITO
HIERONTAASI.

X°CRYO HUIPPUKYLMÄHOITO

YHDISTÄ HUIPPUKYLMÄHOITO
HIERONTAASI.

Huippukylmähoito lievittää kiputiloja, laskee tulehdusta ja turvotusta välittömästi.

Hierontaan on mahdollista yhdistää X°CRYO Huippukylmähoito, joka voidaan antaa hoidettavalle alueelle ennen hierontaa, hieronnan aikana tai hieronnan lopussa. Huippukylmähoidon voi ottaa esimerkiksi polveen vaikka hierottaisiin selkää.

Huippukylmähoito on täysin luonnonmukainen, turvallinen ja vanha hoitomenetelmä, joka laittaa kehon omat järjestelmät parantamaan kipualuetta.

Huippukylmähoidolla on saatu merkityksellistä apua esimerkiksi akneen, polvi-, selkä- ja niskavaivoihin sekä moniin muihin kiputiloihin.

HINNASTO
Urheiluhieronta 45min
+ X°CRYO Huippukylmähoito
74€
Urheiluhieronta 60min
+ X°CRYO Huippukylmähoito
87€
Urheiluhieronta 90min
+ X°CRYO Huippukylmähoito
114€
Urheiluhieronta 120min
+ X°CRYO Huippukylmähoito
147€
Urheiluhieronta 150min
+ X°CRYO Huippukylmähoito
180€
Huippukylmähoito kasvoille

HIERONTA & URHEILUHIERONTA

Hieronta parantaa kudosten aineenvaihduntaa sekä rentouttaa lihas- ja jännekudosta, joka helpottaa kipua. Kipua voi aiheuttaa esim. voimakas rasitus (yleensä urheilun tai työn aiheuttamana) ja staattinen työ- tai harrasteasento. Kireyden syynä voi olla jatkuvasti samansuuntaisesti toistuvat liikkeet tai vammojen, sairauksien ja synnynnäisten syiden aiheuttamat kehon virheasennot. Hieronta on tehokasta, rentouttavaa ja kiputiloja ehkäisevää hoitoa, jonka vaikutuksen huomaa parhaiten säännöllisesti toteutettuna.

Pitkään jatkunut kipu vaatii monesti useamman kerran hoitosarjan. Kolmesta-viiteen kertaa noin viikon välein toteutettava hieronta auttaa useimmiten hyvään alkuun. Kun hierontavälit ovat lyhyet niin hieronnan avaama lihaskudos ei pääse jäykistymään uudestaan lähtötilaansa - vaan kudosta saadaan pehmitettyä kerta kerralta enemmän.

Urheiluhieroja hallitsee aina myös klassisen hieronnan. Tämän lisäksi urheiluhieroja hallitsee koulutuksensa kautta eri urheilulajien mukanaan tuomat tyypilliset lihasvaivat, sekä rasitusvammat. Urheiluhieronta toimii myös ennen urheilusuoritusta lihaksia valmistelevana ja herättelevänä käsittelynä. Urheilusuorituksen jälkeen hieronta rentouttaa lihaksia. Harjoittelukaudella lihaskireyksiä voidaan poistaa käyttämällä muokkaavaa, syvemmälle vaikuttavaa hierontaa.

Asiakkaanani saat aina yksilöllisen tarpeisiisi sopivan hieronnan 110% panostuksellani, joten uskallan antaa tyytyväisyystakuun hoidolleni. Hierontaani ovat tervetulleita kaikki, sinun ei tarvitse olla urheilija käyttääksesi palveluitani.