KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

INBODY 770

Kehonkoostumusmittauksella saat kattavan kuvan kehosi tilasta. Kehonkoostumusmittaus kertoo muun muassa kehosi rasvaprosentin, lihasmassan määrän ja kymmeniä muita hyödyllisiä tietoja.

Käytämme kehonkoostumusmittauksessa huipputeknologian InBody 770 laitetta, joka on yksi markkinoiden parhaista mittauslaitteista. Tarkan mittaustuloksen saamiseksi meillä on käytössä myös kalibroitu pituusmittauslaite, jolla saamme mitattua tarkan pituutesi.

MITTAUKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Kehonkoostumusmittaukseen on paras tulla aamulla tyhjällä vatsalla tai kun edeltävästä ruokailusta on kulunut 2-3 tuntia. Mikäli on tarvetta niin voit käydä vessassa ennen mittausta.

MITTAUKSEN KULKU

Tarkan mittaustuloksen saavuttamiseksi päällysvaatteet olisi hyvä riisua. Päälle jäävien vaatteiden painon saamme miinustettua laitteelta ja ne eivät vaikuta mittaustulokseen. Sen jälkeen mitataan tarkka pituutesi, jonka jälkeen sinun tulee vain nousta paljain jaloin InBody laitteen tasolle ja pitää laitteen käsikahvoista kiinni noin. 1 minuutin ajan, jonka jälkeen mittaustuloksesi on valmis.

Mittauksen jälkeen saat tulosteen ja kattavan noin. 10 minuuttia kestävän palautteen tuloksista. Saat tuloksesi myös sähköpostitse ja pystyn lähettämään ne myös mahdollisen personal trainerin sähköpostiin valmennuksen työkaluksi.

PERSONAL TRAINERIT

Kehonkoostumusmittauksella saatte asiakkaastanne kattavat tulokset reaaliajassa sähköpostiinne, josta pystytte seuraamaan helposti asiakkaanne kehitystä.

HINNASTO

InBody770 Kehonkoostumusmittaus
35€
InBody770 Kehonkoostumusmittaus
(2 henkilöä samalla kerralla)
64€
InBody770 Kehonkoostumusmittaus
(3 henkilöä samalla kerralla)
83€
KYSY PAKETTIHINTAA YRITYKSESI TYÖNTEKIJÖIDEN KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSELLE!