Avoinna arkisin klo 7.30 – 21.00

Palvelut

Hieronta/urheiluhieronta

Hieronta / urheiluhieronta vaikuttaa kudosten aineenvaihduntaa parantavasti. Se rentouttaa lihaskudosta ja/ tai jännekudosta, ja helpottaa kipua. Kipua voi aiheuttaa esim. voimakas rasitus (yleensä urheilun tai työn aiheuttamana), tai staattinen työ-/ harrasteasento. Lisäksi kireyden syynä voi olla jatkuvasti samansuuntaisina toistuvat liikkeet, tai vammojen, sairauksien tai synnynnäisten syiden aiheuttamat kehon virheasennot.
Hieronta on myös rentouttavaa ja kiputiloja ehkäisevää hoitoa, erityisesti säännöllisesti toteutettuna.

Pitkään jatkunut kipu vaatii monesti useamman kerran hoitosarjan. Kolmesta-viiteen kertaa noin viikon välein toteutettava hieronta auttaa useimmiten hyvään alkuun. Kun hierontavälit ovat lyhyet, hieronnan avaama lihaskudos ei pääse jäykistymään uudestaan lähtötilaansa, vaan kudosta saadaan pehmitettyä kerta kerralta enemmän.

Urheiluhieroja hallitsee aina myös klassisen hieronnan. Tämän lisäksi urheiluhieroja hallitsee koulutuksensa kautta eri urheilulajien mukanaan tuomat tyypilliset lihasvaivat, sekä rasitusvammat. Urheiluhieronta toimii myös ennen urheilusuoritusta lihaksia valmistelevana ja herättelevänä käsittelynä. Urheilusuorituksen jälkeen hieronta rentouttaa lihaksia. Harjoittelukaudella lihaskireyksiä voidaan poistaa käyttämällä muokkaavaa, syvemmälle vaikuttavaa hierontaa.

Asiakkaanani saat aina energisen ja yksilöllisen hieronnan, jokainen asiakas hoidetaan 110% teholla, joten uskallan antaa tyytyväisyystakuun hoidoilleni. Hierontaani ovat kaikki tervetulleita, eli sinun ei tarvitse olla urheilija käyttääksesi palvelua.

Hieronta Xcryo-hoidolla

Sinulla on mahdollisuus yhdistää hierontaasi Xcryo-huippukylmähoito, huippukylmähoitoa voin antaa hierontaa ennen, hieronnan aikana tai hieronnan lopulla.

Huippukylmähoidolla olen saanut merkittäviä tuloksia asiakkailleni ja se todella kannattaa yhdistää hieronta-aikaan.

Huippukylmähoito on nopea antaa ja se lievittää kiputiloja paikallisesti kehossa, laskee tulehdusta ja turvotusta välittömästi, lisäksi sillä saa lihaskudoksen pehmenemään todella hyvin hierontaan yhdistettynä. Huippukylmähoidon voi myös antaa muualle kehoon (esim. polviin, vaikka hierottaisiin selkää), suosittelen tätä hoitoyhdistelmää.

Huippukylmähoito on täysin luonnonmukainen ja vanha menetelmä, se laittaa kehon omat järjestelmät parantamaan hoidettua aluetta.

Ajanvarauksesta löytyy tälle yhdistelmähoidolle myös oma palkkinsa.

InBody770-kehonkoostumusmittaus

Tervetuloa mittaamaan kehonkoostumuksesi HC-Hieronnan inBody-studioon.

Käytän kehonkoostumuksen mittaamiseen bioimbedanssimenetelmään perustuvaa InBody770-laitetta. InBody770 on markkinoiden uusin ja kehittynein kehonkoostumuksen mittalaite. Lisäksi minulta löytyy kalibroitu pituusmittauslaite, jolla saamme sinulta tarkan pituuden mitattua, se on erittäin tärkeä tieto tarkan mittauksen onnistumiseksi.

Kehonkoostumusmittaukseen valmistautuminen

Tule mittaukseen, kun edeltävästä ruokailusta on kulunut vähintään pari tuntia, paras ajankohta mittaukselle olisi kuitenkin aamulla yön paastotilan jälkeen, käy myös wc:ssä ennen mittausta.

Toteuta mahdollinen seurantamittaus suunnilleen samaan vuorokaudenaikaan, vältä urheilua ja saunomista mittauspäivänä.

Mittauksen kulku

Itse mittaus kestää noin minuutin ja palautteineen noin 10-15min, se suoritetaan mittaamalla pituutesi, nousemalla paljain jaloin InBody-laitteen tasolle ja pitämällä kiinni mittauskahvoista. Saat ammattimaisen ja kattavan palautteen mittauksen jälkeen, printtilapun lisäksi saat tulokset LookinBody120-sähköpostiohjelmalla myös mahdollisen personal trainerin sähköpostiin, niistä on hyvä seurata mahdollisia muutoksia kehonkoostumuksessa diagrammien muodossa.

Personal trainerit huomio, mittaan asiakkaanne ja saatte asiakkaastanne kattavat tulokset reaaliajassa sähköpostiinne ja pystytte seuraamaan kehitystä helposti.

Yritykset voivat tiedustella pakettihintaa työntekijöiden kehonkoostumusmittauksille.

Huomio, jos sinulla on sydämentahdistin, niin mittausta ei voi suorittaa.

X°Cryo-huippukylmähoito

X°Cryo paikallinen huippukylmähoitolaite auttaa tehokkaasti paikallisessa kivunlievityksessä, kuin iho-ongelmissa. Suomalaista huipputeknologiaa pääsee kokeilemaan HC-Hieronnan toimipisteessä.

Kylmähoito on ollut suosittu menetelmä lievittämään erilaisia kipuja ja rasitusvammoja jo vuosikymmeniä. Hoitomuotoon löytyy nykyään runsaasti suomalaista huippuosaamista. Pääset kokeilemaan suomalaisten kehittelemää CTN X°Cryo paikallista huippukylmähoitoa HC-Hieronnan viihtyisissä tiloissa. Kylmähoito auttaa aktiiviurheilijoita tai erilaisista loukkaantumisista ja nivelsairauksista kärsiviä, tarvitsitpa sitten kylmähoitoa polveen, olkapäähän tai muualle.

Huippukylmähoito kestää muutaman minuutin, sillä saa välitöntä apua tulehduksiin, kipukohtiin jne. se lisää liikkuvuutta niveliin ja soveltuu myös leikkauksesta kuntoutuville.

Huippukylmähoidon voi antaa myös ennen urheilusuoritusta tai sen jälkeen. Lisäksi hoidon voi yhdistää hierontaan, jolloin lopputulos on aina parempi.

Saatavana myös kasvohoitona cryomaskilla, kasvohoito lisää kollageenin tuotantoa kasvojen alueella, auttaa aknen ja psoriasiksen hoidossa.

Käyttökohteet mm.

-Lonkkakipu

-Polvikipu

-Tenniskyynärpää

-Golfkyynärpää

-Olkapääkipu /liikerajoite

-Rannekipu

-Niskakipu

-Nilkkakipu

-Alaselkäkipu

-Eri lihasten kiputilat

-Kasvohoito cryomaskilla /akne/psoriasis